Veelgestelde vragen

Kan ik direct starten?

Ja! Je kunt gelijk starten met oefenen. Zodra je het account hebt aangemaakt, kun je inloggen en je eerste oefentoets maken.

Wat gebeurt er na afloop van de 1e abonnementsperiode?

Je lidmaatschap loopt automatisch door, maar je kunt op ieder moment eenvoudig opzeggen en je zit bij ons niet vast aan een opzegtermijn. Waarom? Ten eerste houden wij zelf ook niet van opzegtermijnen en ten tweede willen wij waarde bieden met ons product. Wij vinden het belangrijk dat je als klant blij bent met ToetsMij en vinden dat dat aspect leidend moet zijn om bij ons klant te blijven.

Hoe helpt ToetsMij mijn kind om betere resultaten te halen?

Jouw kind heeft gelijk toegang tot echte toetsen die exact aansluiten op zijn of haar lesstof. Op deze manier weet jouw kind exact wat er wordt verwacht op de toets en went het aan toetsvraagstellingen. Met ToetsMij kun je vóóraf precies zien welke onderdelen je binnen het hoofdstuk goed en niet goed beheerst, zo weet je ook welke onderdelen meer aandacht nodig hebben. Op deze manier leer je heel doelgericht en ga je effectief om met je tijd.

Op school kunnen leerlingen nauwelijks toetsen inzien en weten ze vooraf vaak niet wat hen te wachten staat. Regelmatig zijn er geen oefentoetsen beschikbaar en als die er al zijn, zijn ze van een te laag niveau (“de toets was veel moeilijker!”).

Onze kwalitatieve toetsen, die het hele hoofdstuk dekken, én onze antwoorden met stapsgewijze uitleg zorgen ervoor dat jouw kind groeit in cijfers én in vrijheid.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig. Binnen je account zoek je eenvoudig je lesboek op en selecteer je het hoofdstuk waarvan je een toets wilt maken. De toets komt dan gelijk in jouw account te staan en uiteraard kun je dan meteen van start.

Kan ik eenvoudig opzeggen?

In alles wat we doen bij Toets-Mij hebben we jou als klant voorop staan. Wat heb jij nodig en wat werkt voor jou het prettigst? Niks vinden wij zelf irritanter dan vastzitten aan een langdurig abonnement.

Wanneer jij geen gebruik maakt van het platform kun je daarom gelijk opzeggen en stopt de betaling onmiddellijk. Het stopzetten doe je eenvoudig binnen je account.